Vi søker nye ansatte til Riktig Spor Mo i Rana

Helgeland er i utvikling og vi vil være med på reisen! Derfor søker vi nå etter en kreativ trio som kan være med å styrke teamet vårt i Mo i Rana.

Søknadsfrist 22. mars 2023 — send søknad.

Her er 2 av 4 fra Mo i Rana, kontorleder Stian Heggli Kleftås og dalig leder Jannike Ramsvik.

Hele gjengen samlet på Bodøuka i september 2022. Her hadde vi akkurat vært på en guida omvisning på Kjerringøy Handelssted.

Turen til Kjerringøy gikk med Rib fra Explore Salten. Ekstra bonus på turen var en stop hvor 20 havørner sirkla rundt båtene.

På Bodøuka er det stort fokus både på det faglige og det sosiale. Her har vi middag på Kjerringøy i 2022.

Midnatssol, sommerfest og god stemning på Tranøy i 2019.

En gang var vi med på Partnercupen til Bodø/Glimt. Vi forsterka laget og gjorde vårt beste. Sportslig gikk det greit, og quizen som alle lagene måtte delta på var vi best på. Vi har ikke bedriftsfotballlag nå, men av og til klinker vi til med bowling eller en tur i Bodømarka sammen.

Å delta i designkonkurranser er ikke noe vi bruker mye ressurser på, men av og til sender vi inn noen bidrag. Heymat er en knallsuksess hvor vi har utviklet navn, visuell identitet og merkevareplattform. Stor stemning da vi vant på Gallaria sammen med dem.

Her spiser vi lunsj med Løwini. Vi har egen lunsjordning, og maten står servert hver dag mellom kl 11-12.

Magnus er nok bedre på webutvikling enn på hest. Men han ble god kompis med islandshestene på Hov Hestegård da vi var der på sommerfest i 2018.

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Jannike Ramsvik

Leder forretningsutvikling og rådgiver 41633464 jannike@riktigspor.no Les mer

Stian Heggli Kleftås

Kontorleder Mo i Rana 97986959 stian.kleftaas@riktigspor.no Les mer