WordPress er verdens mest populære publiseringssystem for nettløsninger. Det er ingen tilfeldighet.

26% av alle nettløsninger i verden bruker WordPress. Kanskje ikke så rart, med tanke på at det er gratis, sikkert og svært brukervennlig. Derfor er det også WordPress vi anbefaler våre kunder.

WordPress gir mye

Tidligere fantes det mange aktører som opererte på mange forskjellige prisnivå. Slik er det ikke i dag. Nå er det enten eller som gjelder. På den ene siden finner du de mest avanserte plattformene med en inngangsbillett i millionklassen, og gratisløsningene med WordPress i spissen i motsatt ende av skalaen.

Svært få velger å bruke penger på det som ligger mellom disse. Klarer man seg uten de mest avanserte løsningene, får man så mye gjennom WordPress at det ikke er noen vits i å betale flere hundre tusen kroner for en webpubliseringsløsning.

Bruk pengene på innhold

I stedet mener vi det heller er verdt å bruke noen kroner på å få oss til å skreddersy nettsiden din etter behov. I stedet for å bruke budsjettet på en dyr publiseringsløsning, ser mange verdien i å bruke pengene på godt skrevet innhold som er godt presentert, og lett forståelig for brukeren.

Med søkemotoroptimalisering (Search Engine Optimization eller SEO) og en grundig jobb med innholdet, får man veldig mye for pengene med WordPress som publiseringsverktøy.

Uendelig med muligheter

WordPress brukes av alt fra deg med en personlig blogg, til store selskap som for eksempel Volkswagen, CNN, New York Times, Telenor, Facebook og Nokia. Med gratis inngangsbillett, gir WordPress deg nær uendelig med muligheter. Argumentene for å bruke WordPress er mange:

  • GratisOpen Source-løsning hvor det ikke påløper lisenskostnader når man oppretter siden. Du betaler kun for jobben med å tilpasse løsningen ditt behov.
  • Fleksibel: Det aller meste kan legges inn i en WordPress-løsning. Og om behovene dine skulle endre seg, hjelper vi deg med å legge til nye funksjonaliteter i løsningen.
  • Brukervennlig: Opplæring i bruk av WordPress er inkludert i tilbudet fra oss. Og det skal ikke mye til for hvem som helst kan være webredaktør.
  • Søkemotorvennlig: Løsningen er enkel å tilpasse Google sine søkealgoritmer.
  • Mobiltilpasset: Webdesignet i WordPress er responsivt, og skaleres automatisk til rett format, enten om du er på pc, mobil eller nettbrett. Du kan til og med publisere innhold fra mobilen din.
  • Sosiale medier: Sosiale medier er en stadig viktigere kanal for markedsføring og omdømmebygging. WordPress knyttes enkelt til sosiale medier.
  • Alltid oppdatert: Webløsningen din oppgraderes kontinuerlig. Slik vil nettsiden din alltid vil være et steg foran virus.

Spør oss gjerne om du lurer på noe rundt WordPress eller andre publiseringsløsninger!