Vi inviterer til innføringskurs i Photoshop.

Har du lyst til å lære deg basisferdigheter i Photoshop?

Riktig Spor inviterer til 3 timers grunnleggende kurs i Photoshop hvor du vil få innføring i de viktigste teknikkene for behandling og bruk av bilder til sosiale medier, nettannonser, nyhetsbrev, egen webside og trykk. Kurset er rettet mot deg som jobber som kommunikasjonsrådgiver, webredaktør eller har andre stillinger hvor du bruker Photoshop som arbeidsverktøy.

Vi går gjennom filformater, farger, størrelser og hvordan du tilpasser dine bilder til ulike medier. Dette etterfølges av ei økt med enkel bildebehandling/fargejustering/retusj og bruk av lagfunksjonen. Her blir det praktisk øvelse i å lage forsidebilde/kampanjebilde til facebook, web eller nyhetsbrev kombinert med tekst og annen grafikk. Det blir ”tavleundervisning” kombinert med flere praktiske øvelser underveis, så alle må ha med egen PC/Mac og ha Photoshop CC (helst siste versjon) installert.

Pris kr. 1500,- pr deltaker. Max 15 deltakere.

Kurssted: Møterom 1. etg. Central Atrium (Dronningens gate 18)
Dato/tid: Torsdag 1. februar kl. 08.30 – 11.30
Kursholder: Svein Henrik Hedenstad, Riktig Spor AS
Påmelding: På mail til svein@riktigspor.no innen 29. januar – eller til max antall deltakere er nådd

 

Om kursholder:

Svein H. Hedenstad har jobbet innen grafisk bransje som typograf, grafiker og grafisk designer siden 1994 og vært Photoshop-bruker like lenge. Svein startet sin yrkeskarriere i trykkeri og har lang erfaring fra arbeid med trykte medier. De siste årene har han i takt med utviklingen naturlig jobbet mer og mer digitalt og har produsert hundrevis av bannerannonser, bilder til web og sosiale medier, illustrasjoner og montasjer/manipulasjoner. Svein har vært på Riktig Spor siden etableringen i 2008, og er sammen med Brita og Jofrid medeier i selskapet.