Har du en historie om deg selv, bedriften din eller kundene dine du gjerne skulle delt med verden, uten at du føler du klarer å skrive den selv? Riktig Spor har en profesjonell tekstforfatter, som mer enn gjerne hjelper deg.

Jan Eskil Severinsen ble ansatt som tekstforfatter i Riktig Spor i april 2016, og har en variert mediebakgrunn. Han har laget barne-tv for NRK, vært sportsjournalist i Tv2, kommentert fotball på radio og jobbet som nyhetsjournalist. De siste årene har han jobbet som journalist og nyhetsleder i Avisa Nordland.

Som avisjournalist og nyhetsleder har han svært god kunnskap om hvordan man skriver en treffende tekst, og hvordan man tilpasser et budskap rettet mot en definert målgruppe. Jan Eskil har jobbet mye som nettjournalist, og har inngående kjennskap til hvordan en tekst bør vinkles for maksimal gjennomslagskraft. Han er språklig sterk, kreativ i måten han tilnærmer seg et oppdrag, og liker å kalle seg historieforteller.

Jan Eskil kan bidra med tekst til de fleste formål. Det være seg innhold til nettsider, annonsetekster, reklametekster, pressemeldinger eller innholdsmarkedsføring. Med sin bakgrunn fra tv-bransjen, kan han også lage video til de aller fleste formål.

E-post: janeskil@riktigspor.no
Telefon: 472 42 702

Her er noen eksempler på tekstjobber Jan Eskil har gjort for forskjellige kunder:

Hvordan få drømmekandidaten på kroken

Da 92-åringen dukket opp i banken med pc-en i rullatorkurven, tenkte May Cecilie sitt

Til helga kan du dra på søndagstur med Dronning Sonja

Nå har verden fått øynene opp for Saltstraumen

Stadig flere kjøper seg slike. Men har de lov til å bruke dem?

Bursdagsannonse fra Bodø Energi

Gode tips til deg som sliter med å få respons på pressemeldingene dine

Jan Eskil Severinsen