Anders Horne

Kontorleder Narvik
anders@riktigspor.no
906 71 014

Anders er kontorleder for Narvik-kontoret – i tillegg til å være rådgiver, innholdsprodusent og selger. Han elsker å fortelle gode historier. Og vet det meste om hvordan historiene skal treffe rett målgruppe til rett tid.

Han har jobbet i media i over 25 år som journalist og redaktør. Hovedsakelig i Bladet Tromsø (nå iTromsø) og i Fremover. I to perioder har også Anders jobbet i offentlig sektor. Sist som senior rådgiver i Brønnøysundregistrene – med ansvar for kommunikasjon og innovasjon i Altinn – Starte og drive bedrift. Det siste året har han også bidratt rundt Narviks VM-søknad, som administrator for søknadens sosiale medie-kontoer. Han har også bidratt rundt både etableringen og som produsent i Fremovers eget reklamebyrå, Fremover Lab.

Anders er utdannet innen kommunikasjon fra Høgskolen i Hedmark – med påfyll i webdesign fra IT-akademiet og prosjektledelse fra Høgskolen i Harstad.

Anders kan brukes til det meste. Han kan hjelpe deg med å lage gode strategier for din kommunikasjon. Og han kan hjelpe deg med å produsere innholdet. Anders kjepphest er å bygge god kommunikasjon basert i brukernes behov. Han har jobbet mye med tjenestedesign og brukerreiser.

På fritiden er det håndball og friluftsliv som tar det meste av tiden for Anders. Både som trener, styremedlem og keeper i Ankenes Håndballklubb. Men også toppturer både sommer og vinter. Til tross for opphav og oppvekst på Østlandet er han en ihuga Narvik-patriot – med sterk lidenskap for å hjelpe hele Narvik-regionen til vekst!

Tilbake til medarbeidere →