Brita Bjørnbakk

Daglig leder og rådgiver
brita@riktigspor.no
913 33 639

Brita har det administrative ansvaret for Riktig Spor, og eier 33 % av selskapet. Hun bidrar også til utviklingen av dyktige medarbeidere. Brita er en sterk merkevarebygger, med lang erfaring med markedsføring og utvikling av konsepter som skaper sterke merkevarer både fra byrå- og kundesiden.

Brita er siviløkonom med spesialisering i markedsføring fra BI, Master of Business Administration. Hun jobbet i en årrekke i Telenor-systemet, hovedsakelig med fokus på IT, samt salg og markedsføring. Etter en pendlerperiode mellom Bodø og Oslo, flyttet hun til Bodø på permanent basis. Etter en kort periode i Forsvarsbygg, ble Brita ansatt i Nikitagruppen. Her jobbet hun som utvikler og daglig leder av konseptet HairShop, og etter hvert overtok hun som markedsdirektør.

Etter mange år i byråverdenen har hun en god taktisk forståelse, og øye for hvordan god design bidrar til å skape gode resultater for kundene. Brita liker aller best å jobbe med kunder som har behov for konseptutvikling og strategisk posisjonering av selskapene sine. De siste årene har Brita jobbet tett med kunder som Heymat, Bodø2016, Bodø Energi, Hamsunsenteret, Stormen, Helse Nord, iTet og første runde med Bodø i Vinden. Hun er opptatt av at kundene stadig utvikler seg, og blir gode på det de skal kommunisere for å ta sin posisjon i markedet.

Brita er glad i å reise rundt i verden når muligheten byr seg. Hjemme i Bodø er hun glad i å bruke marka og fjellet, sommer som vinter. Brita er typen som alltid må ha noe å pusle med, og skal hun sitte hjemme, finner hun gjerne fram sysaker eller strikkepinner. Brita er også godt over gjennomsnittlig opptatt av interiør.

Tilbake til medarbeidere →