Cathrine Christensen

Kreativ leder og senior grafisk designer
cathrine@riktigspor.no
415 18 031

Cathrine har ansvaret for å lede designprosjektene hos Riktig Spor. Hun jobber mest med utvikling av visuelle identiteter og større prosjekter. For tiden videreutdanner Cathrine seg gjennom det ettårige kurset Grow. Grow er et anerkjent opplæringsprogram i designledelse, utviklet av et av verdens største konsulentbyråer innen ‘design management’, PARK.

Cathrine har svennebrev som grafiker, har gått grafisk design på MI i Trondheim og tatt fag i markedskommunikasjon på BI. Hun har jobbet i grafisk bransje siden 2001, med ti års erfaring fra Avisa Nordland og AN Design før hun begynte i Riktig Spor.

Som kreativ leder er hun opptatt av detaljer så vel som det store bildet. Hun ser til at alt Riktig Spor leverer holder høy kvalitet, både estetisk og funksjonelt, og at det ivaretar kundens egenart og målsetninger. Cathrine er en kreativ og nøyaktig designer som behersker alle sider ved faget, og med et ekstra hjerte for typografi.

Hun spiller golf med et (foreløpig) høyt handicap, er styremedlem i Dyrebeskyttelsen i Bodø og dermed levende opptatt av dyrevern. Feriene legges helst til tropiske strøk, og ellers er hun interessert i interiør, design, bøker og film. Aller best trives hun når hun får skravle med venner og familie over en middag eller et glass vin.

Tilbake til medarbeidere →