Christina Norum

Prosjektleder
christina@riktigspor.no | 934 93 574

Christina er prosjektleder og selger i Riktig Spor. Hun har ansvaret for ulike prosjekter med oppfølging av kunder og interne prosesser og har ansvaret for Sosiale Medier. Hun holder kurs i markedsføring på Instagram og Facebook og hjelper til med blant annet kommunikasjonsstrategi og drift av kunders sosiale medier og hjemmesider.

Christina har en bachelor i varehandelsledelse fra Handelshøyskolen BI i Oslo med spesialisering innen salgsledelse. Hun har gode resultater og lang erfaring innen salg og kundeservice og legger stor vekt på gjennomføringsevne og høy kvalitet.
Christina er spesielt god til å lytte til kunden og treffe kundens behov. Hun engasjerer seg i hvert enkelt tilfelle og jobber strukturert og ryddig.

Christina liker best å jobbe med prosjekter hvor det settes store krav til kreativitet og kvalitet. Hun liker å jobbe tett med kunden og skape gode relasjoner. Hun er ikke redd for å stille krav til teamet og seg selv for å sørge for at vi som byrå leverer best mulig resultat.

Tilbake til medarbeidere →