Jofrid Bergslid

Kommunikasjonsrådgiver
jofrid@riktigspor.no
979 82 180

Jofrid er kommunikasjonsrådgiver og prosjektleder, i tillegg til å eie 33% av selskapet. Hun har vært med helt siden starten, og har en finger med i spillet i de aller fleste kundeforholdene til Riktig Spor.

Jofrid er utdannet sivilmarkedsfører fra BI/NMH i Oslo med spesialisering innen salgsledelse og industriell markedsføring. Hun har en bred og allsidig yrkesbakgrunn. Fra salg av A-plan og kalendere i Almanakkforlaget, til prosjektleder i Paintbox, et firma som var eid av de 5 største reklamebyråene i Oslo tidlig på 90-tallet. Siden gikk veien til Ringnes, og 4 år i marketingavdelingen. I Ringnes jobbet hun med innovasjon, markedsføring og events for noen av Norges mest kjente merkevarer. Hun hadde også ansvaret for et eget kundeprogram som Ringnes utarbeidet for de største utelivskundene.

I 2006 gikk flyttebilen til Bodø, og etter 11 år i Oslo var tiden kommet for å få litt nordnorsk luft i lungene igjen. Her har hun jobbet i byrå siden da. Kunder hun har jobbet med er Sparebanken Narvik, Utværet Lånan, Lofoten Links, Iris Salten, Bodø i Vinden og en rekke andre. Hun har vært mer eller mindre involvert i de fleste kundene vi har hos Riktig Spor. Vi liker å samarbeide tett for å finne de beste løsningene. Jofrid har jobbet med salg, kommunikasjon, reklame og web i hele sitt yrkesaktive liv, både på kundesiden og byråsiden. Hun er opptatt av at kundene skal få de beste løsningene, som gir gode resultater.

Jofrid er opprinnelig nordmøring/bjerkvikværing, men kan nok nå defineres som bodøværing. På fritiden prøver hun å holde seg i sånn passelig god form. Keiserstien brukes periodevis flittig, og minst én gang i uka er hun i stallen. Ingenting er som en ridetur i Bodømarka eller på Junkerfjellet. På vinteren luftes slalåmutstyret så ofte som mulig, og om sommeren har det å gå på små og store fjelltopper høy prioritet.

Tilbake til medarbeidere →