Svein H. Hedenstad

Senior grafisk designer
svein@riktigspor.no
926 86 770

Svein har jobbet i grafisk bransje siden 1994. Han har solid faglig tyngde og erfaring fra alle nivåer i utvikling og produksjon av løsninger for ulike medier.

Svein har IT-utdanning fra Høgskolen i Bodø, og senere som typograf. Siden 1994 har han jobbet i ulike produksjons- og reklame/design-bedrifter, som Forretningstrykk, Mårli & Pettersen Reklame og Bright ID. Han har lang og bred erfaring fra hele spekteret innen grafisk design og produksjon. Svein var med på å starte Riktig Spor i 2008, og eier 33 % av selskapet.

Svein liker best å jobbe med trykte medier, og har størst kompetanse på dette området. Han er god på større produksjoner, og oppfølging av nære kunder. Svein er nøyaktig, og har høy kapasitet og arbeidsevne. Han er medlem i Grafill. Medlemskapet fungerer som en garanti for høy standard, etisk bevissthet og faglig erfaring.

Når han ikke er på jobb, liker Svein det meste som gir høy puls. Han løper maraton og går langløp på ski, og observeres ofte i lycratights. Hytteliv og lange, seige fjellturer står høyt opp på prioriteringslista. Svein er også aktiv som skitrener og langrennspappa, og er engasjert i Team Rynkeby, et nordisk veldedighetssykkellag som hvert år sykler til Paris for å samle inn penger til kreftsyke barn og deres familier.

Tilbake til medarbeidere →