Thomas A. Hansen

Thomas er kommunikasjonsrådgiver og prosjektleder i Riktig Spor. Han har ansvaret å lede ulike prosjekter med rådgivning og oppfølging av kunder, milepæler og interne prosesser.

Thomas er siviløkonom med spesialisering i strategi og ledelse fra Norges Handelshøyskole. I tillegg til å ha opparbeidet seg kunnskap om strategi og merkevarebygging, er han også utdannet med en bachelor i eiendomsmegling. Gjennom perioden som eiendomsmegler i Oslo og som eiendomsforvalter /-utvikler i Bodø, har han opparbeidet seg bred kompetanse innen salg og markedsføring.

Thomas liker best å jobbe med prosjekter hvor han kan samarbeide både med kunder og kollegaer, og sammen skape verdier. Han er opptatt av å finne gode løsninger, bygge gode relasjoner og å gjøre de riktige tingene riktig.

Når han ikke er på jobb er Thomas opptatt av å være ute. Han liker å utfordre seg selv i flere aktiviteter. Det kan være å løpe Gampen på onsdager, sykle på landeveien, være i fjellet med ski på beina eller med sekk og telt på ryggen. Hunden hans Birk er selvfølgelig et fast turfølge.

Tilbake til medarbeidere →