Avarde

Logo og profil
Kommunikasjonsrådgivning
Navneutvikling
Webside

Del på Facebook
Del på Twitter

Avarde (tidligere A. H. Larsen Consult) holder til i Narvik, og er en totalleverandør innen IT og kommunikasjon. De leverer tjenester innenfor drift og support til kunder i hele Norge.

Sikkerhet er noe av det viktigste Avarde tilbyr sine kunder. Kundene skal føle seg trygge på at Avarde passer på datasystemene deres. Nettopp dette ble vår hovedinspirasjon for det nye navnet og den nye profilen.

Vi startet med å utarbeide en merkevareplattform. Den ble grunnlaget for det nye navnet og profilen. Etter en heftig navneprosess landet vi endelig på navnet Avarde. Avarde er et konstruert navn. Det er inspirert av den norrøne gudinnen Var, som er knyttet til visdom, og varde, som er veivisere i naturen. I navnet Avarde fikk vi da både visdom, og det å vise vei.

Logoen er også inspirert av disse tankene. Typografien i logoen kan assosieres til fjellformasjoner, og blir beskyttet av en stilisert skjoldform. Fargepaletten skal forsterke at Avarde er sikker, trygg og stødig, samtidig som den skal vise en smart og moderne IT-bedrift. Det er utviklet et designelement som er et tannhjul satt sammen av Avardes forbokstav. Dette tannhjulet assosieres både til den tekniske jobben Avarde gjør, samt kunnskapen som brukes for å finne en god løsning for kundene.

Nettsiden er satt opp i WordPress. Har kan du lese mer om Avarde, og deres tjenester.