Vi har valgt å utvikle en enkel og ren logo, hvor &-tegnet ampersand skal vise en prosess, som ender med at pila peker oppover. Bang & Midelfarts prosesser har fokus på resultater, og målet er at bedriften de jobber med skal få positive resultater når prosessen er gjennomført. Pila har vi tatt med oss videre i designet.

Fargepaletten er holdt rolig og sober, for å gi plass til uttrykksfulle bilder, ryddige modeller og eller tydelige tekster.

Streken og pilformen fra &-tegnet i logoen er brukt for å tegne modeller, tabeller, bokser og tegn. Dette gir uendelige muligheter og en egen stil på alt av figurer og illustrasjoner.

Bang & Midelfarts viktigste arbeidsverktøy er Powerpoint. De holder svært omfattende og innholdsrike presentasjoner, og det var viktig at alle lysbilder i presentasjonene har samme uttrykk, samtidig som lysbildene må være varierte for å holde oppmerksomheten til de som ser på over lengre tid.

Vi har utviklet en fleksibel presentasjonsmal som gir rom for kreativitet, samtidig som alle elementer har samme stil. Variasjon på lysbilder oppnås gjennom forskjellige fargekombinasjoner, bruk av bilder og illustrasjoner og enkle budskap.

Vi har også designet brev- og rapportmaler. Også her bruker vi samme formspråk med streker og piler, og alt av innhold og modeller er redigerbare.