Bodø Spektrum

Logo og profil
Webdesign

Del på Facebook
Del på Twitter

Vi gratulerer Bodø Spektrum med ny webside. Etter en spennende anbudsprosess var vi svært fornøyd med å bli valgt som deres samarbeidspartner.

Før vi startet med webprosessen ble det gjennomført en logorevidering. Den gamle logoen ble fornyet, sammen med nye fonter og farger.

Webprosessen startet med en gjennomgang av statistikken på den gamle siden for å kartlegge bruksmønster og hvilke sider som ble hyppigst besøkt. Basert på dette ble det utarbeidet struktur og webdesign, før den nye siden ble utviklet i WordPress. Her har vi laget en skreddersydd løsning, tilpasset Bodø Spektrums behov og ønsker.

Marthe Mølstre har tatt nye fine bilder, som er brukt på den nye websiden.

Her kan du ta en titt på den nye siden til Bodø Spektrum


Nye nettsider

Bodø Spektrums nye nettside er tilpasset besøkendes behov og ønsker, med ryddige URLer, struktur, kryptert kommunikasjon og et brukervennlig publiseringsverktøy. Kunden ville gjerne bort fra et arkiv med regneark for aktiviteter, og kan stolt vise fram en skreddersydd kalender med filter og fargekoder.

Nettsiden er utviklet i WordPress med et mål om å være brukervennlig, responsiv og rask.

Menystruktur

Bodø Spektrum fikk analysert trafikk, brukerstatistikk og søkemotor-trender. Her stakk konkrete sider og forespørsler som åpningstider og priser seg fram. De aktuelle sidene fikk en fremtredende posisjon i menystrukturen.

Aktivitetskalender

Aktivitetskalenderen er skreddersydd for Bodø Spektrum. Her er det mulig å filtrere etter hvilken arena du skal besøke, og man har fått en oversiktlig og brukervennlig kalender for hele anlegget.

Ansattportal

En lukket ansattportal er tilgjengelig for medarbeidere for enkel oversikt over uken, dokumenter, kontaktinformasjon og andre interne nyheter.