RIBO

RIBO (Røkland Industri og boligstiftelse) er en selvdrevet stiftelse som leverer habiliterings- og rehabiliteringstjenester. I 2020 fylte RIBO 40 år, og det ble markert blant annet med ny logo og profil.

Les mer om vårt arbeid med RIBO her 

Stormen

Etter seks år med samme identitet hadde Stormen et ønske og et behov for en fornyelse. Logen er urørt, men vi har gitt dem en ny fargepalett. Fargepaletten heter Spekter, og er et sterkt fargekonsept som skal forsterke budskapene, og gjøre Stormen enda mer spennende i sin kommunikasjon.

Les mer om vårt arbeid med Stormen her 

Kuraas

Vi ble engasjert til å utvikle design på emballasjen for Kuraas sin nye Streetfood-serie.

Streetfood-serien inneholder nye spennende oppskrifter og produkter inspirert av Streetfood fra hele verden. Dette er kvalitets fastfood der produktene er ferdig marinert og stekt, som gjør det ekstra enkelt og raskt å lage god streetfood fra kjøkkenbenken hjemme. Vi anbefaler alle å smake disse!

Les mer om Kuraas her

The Storm

The Storm Residence er antakelig det mest spennende boligprosjektet som noen gang er lansert i Bodø. Vi er stolte over å ha designet logo, grafisk profil og salgsmateriell, og gleder oss til å snart få se det ferdige resultatet.

Les mer om vårt arbeid med The Storm her

Arktisk Filharmoni

Arktisk Filharmoni er verdens yngste og nordligste profesjonelle orkester.
De ble etablert i 2009 som Nordnorsk Opera og Symfoniorkester, men byttet i 2018 navn til Arktisk Filharmoni. Nytt navn krever ny logo, og tiden var dermed moden for å tenke nytt om hele det visuelle uttrykket.

Les mer om jobben vi har gjort for Arktisk Filharmoni her

Redesign av logo

Noen ganger er en liten logojustering nok. Man bevarer det gamle, men oppgraderer det med et tidsriktig uttrykk. Her kan små justeringer gjøre en stor forskjell.

Ta kontakt

Vil du friske opp det visuelle uttrykket til bedriften din?
Ta kontakt for en uforpliktende prat.

Christina Norum
Prosjektleder

Tlf. 934 93 574
christina@riktigspor.no