Musikk i Nordland

Logo og profil
Grafisk design

Del på Facebook
Del på Twitter

Musikk i Nordland, eller kort og godt MiN, er Nordland fylkeskommunes fagenhet for musikk. Siden oppstarten i 1992 har de produsert konsertopplevelser av høy kvalitet, og sørget for at disse har nådd ut til alle kriker og kroker av vårt langstrakte fylke.

Musikk i Nordland (MiN) med MiNensemblet er et av de fremste kammermusikkgruppene her til lands – som lever etter å “skape store opplevelser på små steder”.

Utfordringen vår var å gjøre uttrykket til MiN folkelig og moderne, samtidig som det er en av de fremste kammermusikkgruppene her til lands. Ikke bare holder MiNensemblet svært høyt kunstnerisk nivå, men sammensetningen av individuelt sterke strykere, blåsere og klaver byr på en besetningsallsidighet få andre grupper kan matche. Et typisk konsertår for MiNensemblet kan dermed dekke hele spekteret fra barokk- og tidligmusikk til samtidsmusikk og jazz.

Med inspirasjon fra scenen, strykeinstrumenter, klaver, noter og dirigentstokken ble logoen komponert i en symfoni av innslag fra den musikalske verden. Fargetonene er hentet fra det scenelyset, den blå timen samtidig som man komplimenterer med varmen fra instrumentene.

Typografien er klassisk samtidig som den er moderne og stram.

Vi takker for oppdraget og gleder oss til flere prosjekter sammen med Musikk i Nordland fremover.