Den mørkeblå fargen viser det stødige og trygge, mens de varme rødfargene hjelper NaBo å fremstå vennlige og hjelpsomme. I tillegg er bærekraft og optimisme en viktig del av NaBo, noe som grønnfargen symboliserer.

Logosymbolet brukes på mange ulike måter i de grafiske flatene og skaper en fleksibel og levende profil. Hjertet er brukt både i outline med farge, husene brukes også i en rekke for å understreke NaBo-navnet og bredden i både boliger og naboer.

Dette har vi tatt utgangspunkt i når vi har utviklet den grafiske profilen. Logosymbolet forestiller to nabohus som sammen danner et stilisert hjerte. NaBo skal være inkluderende og respektfull og hjertet symboliserer omsorgen NaBo har for sine beboere. Navnetrekket er tegnet med en karakteristisk N og runde hjørner på alle bokstavene. Dette gjør typografien mer vennlig og med det særpreget en logo fortjener. Samtidig er typografien stram og tydelig, for å balansere ut det mer lekne hjertet.

Nettside

NaBos nettside skal være til hjelp for beboere og innflyttere. Sidene er tro til NaBos identitet, enkle å drifte, tilrettelagt flere språk, og inneholder et avansert filter for boliger.

Bolig-oversikten er trolig den viktigste funksjonen på nettsiden. Filteret gir besøkende mulighet til å søke opp tilgjengelige boliger etter størrelse, boligtype, pris, og mer. Boligene vises også på et dynamisk kart på forsiden, slik at besøkende raskt får en oversikt.

Nettsidene er bygget på WordPress, slik at alt fra vanlig innhold til boliger enkelt kan administreres gjennom en nettleser. Publiseringsverktøyet er skreddersydd for en enkel hverdag, med innebygd veiledning for drift og publisering.

Sidene er naturligvis responsiv til alle flater, slik at innholdet er tilgjengelig for alle besøkende. Du kan se NaBos nye nettsider her.