Aurora Chase

Aurora Chase er en opplevelsesbedrift som primært leverer nordlysopplevelser til internasjonale gjester. Nettsiden er satt opp med kobling mot bookingsystemet til Citybreak. Aurora Chase ønsket en ryddig side med en enkel navigering til å bestille nordlysopplevelser, samt å kunne gi de besøkende hurtig svar på vanlige spørsmål om nordlyset, og hvordan selve aktiviteten foregår.
Besøk Aurora Chase

Duus matverk

Duus Matverk er et trivelig spisested med beliggenhet i Svolvær, Narvik og på Sortland. Duus Matverk ønsket seg en enkel nettside som raskt gir deg det du trenger av informasjon. Enten det er hva som er på menyen, eller hvor du finner deres matverk.
Se mer på Duus Matverk

FDV Compagniet

FDV Compagniet ønsket seg ny logo og nettside da gikk ut av FDV Huset. Vi fikk oppdraget med å lage en informativ og ryddig nettside. Her er det lagt vekt på å presentere tjenestene på en ryddig måte, samt at det er lagt opp et system for å presentere referanser.
Se mer på:  FDV Compagniet 

Junior-VM i Alpint

Junior-VM i Alpint ble arrangert i Narvik i mars 2020. Vi fikk oppdraget med å utvikle en nettside som skulle gi informasjon før, under og etter mesterskapet. I tillegg ble det laget en løsning for registrering av frivillige i forbindelse med mesterskapet.
Se mer på: Narvik2020

Skrivedoktoren

Har du problemer med å skrive, eller sliter du med språket i en studieoppgave? Da kan du oppsøke skrivedoktoren som hjelper deg videre på veien. Nettsiden  gir deg informasjon om veiledning, kurs og skriveseminarer.
Resepten finner du hos Skrivedoktoren

Ta kontakt

Vil du ha hjelp til utvikling av ny nettside, eller trenger du å gjøre en liten redesign av nettsiden du har i dag?

Ta kontakt for en hyggelig og uforpliktende webprat.

Stian Berg Johansen
988488262
stian@riktigspor.no