Uttrykk

Reno-Vest bygger på fargene de lenge har hatt, og deres visuelle identitet er derfor kun brukt på nye måter. Med dette som grunnlag fikk Reno-Vest nye responsive nettsider i 2016.

Menystruktur

I 2020 ble nettsiden ble oppdatert med en ny hovedmeny. Sammen med Reno-Vest så vi på årene siden hadde vært i drift, og jobbet vi fram en en struktur. På denne måten fikk alt av dynamisk og tidsaktuelt innhold som kampanjer, nyheter og videoer egne områder på nettsiden. Dette er framstilt gjennom en megameny som gir Reno-Vest rom til å vokse videre, med tydelige inndelinger.

Kampanjer og aktuelt innhold som kun er aktuelt i gitte tidsrom har fått egne områder flere steder på forsiden, og trekker oppmerksomhet tidlig. Dette samkjøres gjerne med kommunikasjon på andre flater.

Nye undersider

Undersidene er strukturert på en oversiktlig og ren måte, der navigering alltid er lett tilgjengelig fra sidemenyen og ofte brukte snarveier nederst på hver side. Snarveiene er smarte, og knyttet til hvert bedriftsområde, slik at besøkende ser relevante snarveier.

Publiseringen skjer her gjennom WordPress sin egen blokk-bygger, og gir mer frihet under publisering.

Resultat

Med mye innhold er en oversiktlig struktur og en ryddig meny nøkkelen. Behov endrer seg over tid, og derfor har Reno-Vest valgt en plattform å vokse på.

Vi takker så mye for oppdraget!