Semek

Kommunikasjonsrådgivning
Logo og profil
Webdesign

Del på Facebook
Del på Twitter

Semek er et industriselskap tuftet på solide håndverkstradisjoner. Selskapet har utviklet seg til å bli en høyteknologisk industribedrift innen produksjon og bearbeiding av polyuretanbaserte industriprodukter. Semek leverer skreddersydde løsninger til offshorenæringen, mineralindustrien, marin næring og øvrig industri.

Semek ønsket å redesigne logoen og utvikle en visuell identitet, som på en bedre måte kunne kommunisere til markedet hvem de er og hva de står for. En ny nettside hvor referansene kunne presenteres tydelig var også sentralt.

Den visuelle profilen tar utgangspunkt i fargen og egenskapene til polyuretan. Polyuretan har en distinkt grønnfarge, og denne fargen er bærende i Semeks profil. Selve logoen fikk en oppstramming av font og farge. Den fremstår nå mer moderne, men har fortsatt med seg uttrykket fra den gamle logoen.

Den nye nettsiden er laget i WordPress, og vi er spesielt godt fornøyd med hvordan referansene presenteres. Flotte bilder av Semeks produkter i bruk, og beskrivelse av oppdraget som er løst bidrar til at potensielle nye kunder får et raskt inntrykk av hva Semek kan levere. Sjekk ut siden her: www.semek.no