The Storm Residence

Logo & profil
Prospekt
Nettside
Annonsemateriell

Del på Facebook
Del på Twitter

The Storm Residence er antakelig det mest spennende nybolig-prosjektet som noen gang er lansert i Bodø. Kombinasjonen av hotell i 1. – 8. etasje og selveierleiligheter fra 9. – 16. etasje er unik og med beliggenhet midt i sentrum av Bodø er dette et spektakulært og eksklusivt boligprosjekt. Derfor var det med ekstra stolthet at vi fikk delta med planleggingen og gjennomføringen av salgsmateriellet til prosjektet.

Corponor AS kom til oss med et mål om å lage et materiell som stod i stil med prosjektet – dvs noe som Bodø aldri tidligere hadde sett! Selve logosymbolet er bygget rundt tanken om at hotelldelen og boligdelen skal knyttes sammen. Ideen til prosjektet er at leilighetene skal kunne benytte enkelte servicefunksjoner som tilbys av hotellet. Det være seg husvask, bytte av sengetøy og håndklær etc. Logoen er høyreist, stilren og stolt. Akkurat som bygget og prosjektet ønsker å fremstå.

Riktig Spor har utviklet hele prosjektets grafiske profil, webside, prospekt og annonser. The Storm fikk en særdeles god mottakelse i markedet, og kort tid etter salgsstart var 40 av prosjektets 48 leiligheter solgt.

Se websiden til The Storm Residence her