Utværet Lånan

Kommunikasjonsrådgivning
Logo og profil
Webdesign
Reklame
Sosiale medier
Emballasjedesign

Del på Facebook
Del på Twitter

Utværet Lånan har vært kunde hos Riktig Spor siden 2008, og det er utrolig morsomt å se hva de har klart å skape fra en øy, langt ute i havet på Helgelandskysten.

Lånan ligger i Vega Kommune, og er det største egg- og dunværet i Vegaøyene. Her blir den gamle tradisjonen med ærfugldrift holdt i hevd. Fuglevokterne passer på ærfuglene mens de ligger på reiret. Når eggene er klekket, samler de inn det eksklusive edderdunet. Duna tørkes, renses og harpes, og av dette lages eksklusive edderdunsdyner. Dette er hovedproduktet. I tillegg er det mye turistbesøk i sommersesongen, og det er utviklet en rekke produkter som selges gjennom egne utsalgssteder og i nettbutikk.

Vi har utarbeidet logo og profil, og sørget for implementering av profilen på alle flater. Ny responsiv nettside med nettbutikk er designet av oss og ble lansert i 2014. Salgsmateriell som blant annet brosjyrer, plakater, skilt og produktark utarbeides etter behov, og vi har årlige gjennomganger av kommunikasjonsstrategi. Utværet Lånan bruker Facebook aktivt, og vi bistår med rådgivning og hjelp til Facebook-annonsering.

Her kan du lese mer om Uværet Lånan og se produktutvalget deres.


Lånan er en øygruppe i Vega kommune på Helgeland. Her blir den gamle tradisjonen med ærfugldrift holdt i hevd. Vi produserer edderdunsdyner av ypperste kvalitet.