Etter å ha bistått mange sentrale aktører i Nordland med markedsføring og design, har vi i Riktig Spor bestemt oss for å satse i Narvik. Fra 1. januar vil et eget Riktig Spor Narvik AS være en realitet.

Vi i Riktig Spor ser at våre tjenester ofte står sentralt i markeder som vokser. Vi ser at Narvik er en region i vekst, og da ønsker vi å etablere et lokalt byrå med høy markedsføring- og designkompetanse. Etter ti år med suksessfull byrådrift i Bodø, ønsker vi nå å bidra til å bygge nye kompetansearbeidsplasser i Narvik.

Vi har i mange år bistått Sparebanken Narvik med deres markedskommunikasjon, og har god kjennskap i utviklingen i regionen. Jofrid Bergslid, en av våre eiere, har trådt sine barnsben i Bjerkvik og kjenner Narvik spesielt godt. Når vi nå i tillegg har fått på plass en spennende kontrakt med Futurum og flere av deres samarbeidspartnere, ser vi at dette er en gylden mulighet i en region med store vekstplaner. Vi er svært fornøyd med en etablering i Narvik og ser frem til en aktiv tilstedeværelse.

Fra nyttår vil selskapet være i drift med nye lokale medarbeidere. Vi ønsker å komme i dialog med flinke folk som har kompetanse innen:

  • Merkevarebygging
  • Grafisk design
  • Webutvikling
  • Sosiale medier
  • Tekst og prosjektledelse

Du må være selvgående, nøyaktig og trivelig.  Verdiene til Riktig Spor er kvalitet, leken, engasjert og modig. Hvis dette appellerer til deg ta kontakt.

Søknadsfrist: 23. november, gjerne tidligere. Vi ansetter fortløpende hvis vi finner gode kandidater. Søknad sendes på mail til: brita@riktigspor.no

Ønsker du mer informasjon om vår narviksatsning, ta kontakt med daglig leder Brita Bjørnbakk, mobil: 913 33 639

Les sak om etableringen i AN – 14.november

Les sak om etableringen i Fremover – 14. november

(Sakene krever abonnement. Det er samme sak i begge avisene.)