Vi har daglig kontakt med kunder som opplever frustrasjon rundt sosiale medier. Det å finne riktig strategi for hvordan man skal markedsføre seg kan være tungt og tidskrevende. I en verden som konstant er i endring, vil det være vanskelig å oppdatere seg på hvor kunden faktisk befinner seg og hvor man burde bruke pengene sine på annonsering.

Titt og ofte hører vi i det fjerne at det gjøres endringer innenfor Instagram, Facebook, Snap Chat , Twitter, LinkedIn,
og  plutselig ut av det blå oppstår det noe nytt, som man aldri før har hørt om.
For et utrent øre vil det være uhyre vanskelig å sette seg inn i hva en Facebook algoritme er, eller å vite hvilke innlegg som Facebook faktisk tillater å spre seg, og hvilke de stopper og hemmer veksten av.

For det er jo faktisk sånn, markedsførings-kanaler som tidligere ville være naturlige å plassere seg i, endrer seg, og plutselig  oppstår det andre plattformer som kunden flytter seg til.

Det å ha en klar strategi på hvordan man burde markedsføre seg, ha kontroll over hvor kunden faktisk befinner seg og vite hva kunden reagerer positivt på er en nøtt å knekke.

På Riktig Spor oppdaterer vi oss daglig på disse endringene, slik at du ikke trenger det.
Vi ønsker å forenkle hverdagen til kundene våre ved å enkelt og greit, ta over disse kanalene.
I samråd med kunden kjører vi oppstartsmøter hvor vi lager strategier, kommer på gode konsepter og kartlegger hvor bedriftens målgruppe befinner seg.  Vi holder full drift av kontoene på sosiale medier og analyserer hva som funker og ikke.

Vårt mål er å gi bedriften din den synligheten som trengs, for å være det naturlige førstevalget.  Målrettet markedsføring kan gi avkastning umiddelbart og vil for en stor del av bedriftene være uunnværlig i hverdagen.

Hva gjør deg unik for kundene? Vi hjelper deg med å finne din identitet på sosiale medier.

Kunne du tenkt deg mer informasjon om våre produktpakker?

Kontakt oss på telefon 934 93 574 eller på e-post christina@riktigspor.no