Prisene vi vant under årets Gallaria konferanse

Heile Helgeland fikk prisen for beste webside og beste logo og profil under årets Gallaria-konferanse.

Vi klapper oss ydmykt på skuldra og gratulerer samtidig Heile Helgeland som vinner av beste webside og vinner av beste logo og visuell profil under årets Gallaria-konferanse.

Heile Helgeland stakk av med hele to priser og vi på Riktig Spor står bak utviklingen av både websiden og Heile Helgelands logo og profil. Det er vi selvsagt megastolte over!

Heile Helgeland er et samarbeidsprosjekt mellom 30 engasjerte bedrifter, offentlige virksomheter og kommuner, med mål om å bidra til at det blir enda flere innbyggere på Helgeland. Vi i Riktig Spor ble engasjert til å gi prosjektet logo og visuell identitet, samt utvikle webside.

Her kan du lese mer om jobben vi har gjort for Heile Helgeland.

Gallaria er ranaregionens viktige næringskonferanse og gallafest i regi av Ranaregionen Næringsforening, og har fokus på markedsføring, kommunikasjon og nytenking for å øke næringslivets konkurransekraft. Vi er stolte over at Heile Helgeland vant hele to priser. Gratulerer til prosjektgruppa bak Heile Helgeland og takk for et fantastisk samarbeid.

 

Har du behov for ny webside eller logo og profil?

Ta kontakt med Thomas A. Hansen på mobil: 976 23 351 eller mail: thomas@riktigspor.no

 

Juryens begrunnelse

Juryens begrunnelse for prisen for beste logo og visuell profil er som følger:

“Avsenderen beskriver hele prosjektet på en enkel måte: “En logo med plass til alle kommunene i regionen”. Den visuelle profilen fremstår som en vellykket, helhetlig og energisk visuell profil og har defintitivt plass til å inkludere heile Helgeland i sin kommunikasjon. Dette er en tydelig og troverdig profil med svært gode løsninger for tilpasning til ulike flater. Prosjektet er lekent og stramt på en gang og viser selvsikkerhet og modernitet. Logoen er godt tenkt og godt løst og viser sin styrke igjennom sine store variasjonsmuligheter – fra den enkle symbolversjonen til aktiv stemningsbærer i animasjoner. “

Juryens begrunnelse for prisen for beste webside er som følger:

Om websiden sier juryen: “Den grafiske profilen til Heile Helgeland binder nettsiden bokstavelig sammen, på en interessant og fortreffelig måte. Med få virkemidler kommuniserer den formålet, uten å være for dominerende. Det er god variasjon i oppsett, og har en magasinlignende tilnærming. Den friske grønnfargen viser frem Helgeland som en frodig region, og bildene viser en fantastisk natur. Ekstra honnør for skreddersøm av webløsning, som gir et særpreg til nettsiden.”

Se nettsiden her!

Har du behov for ny webside eller logo og profil?

Ta kontakt med Thomas A. Hansen på mobil: 976 23 351 eller mail: thomas@riktigspor.no