Visuell identitet

Hvordan bruke visuell identitet som et konkurransefortrinn? Navnet ditt, logoen og profil er din visuelle identitet. Dette er kjennetegnet som skal identifisere din bedrift eller ditt produkt. Det gjør deg unik, og sørger for at du blir gjenkjent gang på gang. Ikke la logo bli til pynt og en tilfeldig konkurransefaktor. Vi hjelper deg med design av din visuelle identitet, som gjenspeiler dine verdier, egenskaper og løfter.

I noen tilfeller kan redesign av eksisterende logo og profil væren en bedre løsning. Med å ta utgangspunkt i det man har, det som kunden allerede kjenner, kan vi gjøre små endringer som vil gi store forandringer.

For å sikre konsistent bruk av din visuelle profil, bør det utvikles noen føringer for bruk av logo og profil. Vi utformer profilhåndbok og profilplakater etter behov.

Grafisk design

Årsmeldinger, brosjyrer, annonser, prospekter, plantegninger, rollups, messemateriell og så videre. Listen er lang over de grafiske behovene en bedrift har. Vi designer i tråd med kundens profil og kan ta hånd om hele prosessen fra idé til ferdig trykksak om det er ønskelig.

Emballasjedesign

Hva er det som avgjør om kunden velger ditt produkt fremfor et annet i butikk? Emballasjedesign eller pakningsdesign handler om å gjøre produktet ditt gjenkjennelig i butikken, at det skiller seg ut fra konkurrentene og gir kundene tillitt til produktet ditt. Emballasjedesign er en vesentlig konkurransefaktor, vi hjelper det å utnytte dette.

Reklamekonsepter

God reklame starter alltid med et overordnet konsept. Dette er den røde tråden som går igjen i reklamekampanjen, uavhengig av hvilke medier man bruker. Når et konsept er bestemt, utvikler vi de visuelle flatene man har behov for. Vi hjelper deg med idé og konseptutvikling, kreativ utforming på alle flater, annonser, medieplan, gjennomføring av kampanjer og evaluering.

Webdesign og webutvikling

Hvordan få man kundene til å melde seg på nyhetsbrevet eller til å trykke på bestillingsknappen? Finner de det de leter etter og er det intuitivt nok? Websiden skal se bra ut og fungere like bra. Vi hjelper deg med et webdesign som gir forretningsverdi for deg og verdi for kunden.