Webside

En webside er ofte navet i all kommunikasjon. Her kan innhold få leve, kundebaser bygges, varer selges og informasjon formidles. En webside må ha et mål. Vi opparbeider oss alltid innsikt, kartlegger kundens behov, målgrupper og kundereise, før vi planlegger struktur og funksjonalitet for å oppnå et best mulig resultat. Vi skreddersyr websiden etter kundens behov.

Vi hjelper deg med utvikling av websider i WordPress eller andre publiseringsløsninger som tar hensyn til rask lastetid, universell utforming og som ivaretar brukeropplevelsen med hjelp av godt webdesign. Vi kan bidra med analyser, tracking, optimalisering og innsikt. Vi kan utvikle på bestilling, om det er boligvelger eller en valgomat du trenger, integrasjoner mot finn.no, nettbutikk eller tilsvarende. Spør oss gjerne om webutvikling, så finner vi en løsning for dine behov.

Sosiale medier

Å lykkes med sosiale medier krever målrettet innsats. Det finnes en hel verden av målgrupper og et hav av muligheter i alle kanaler. Vi kan hjelpe deg med å planlegge, drifte og produsere tilpasset innhold (tekst, foto og video). Vi hjelper deg med å sette opp kampanjer, annonsere og analysere. Ønsker du å lære mer om sosiale medier, mulighetene og hvilke verktøy som finnes? Vi holder ulike kurs, foredrag og workshops i Sosiale medier.

Søkemotoroptimalisering (SEO)

Hvorfor finnes du ikke på Google? Hva må til for å bli synlig og hva bør du gjøre? Søkemotoroptimalisering handler om å gi nettsiden din bedre forutsetninger for å rangere høyre i en søkemotor. Vi kan være rådgiver for innhold, samt tilrettelegge de tekniske løsningene slik at websiden din innehar alle hygienefaktorene for å oppnå god SEO.

Publisering, drift og support

Hvorfor kommer ikke websiden opp? Hvordan oppretter du en ny bruker? Kan noen andre legge ut en sak for deg? Alle websider krever oppdateringer, nytt innhold og en service i blant. Ingen nettsider er statiske, helt uavhengig av om du laster opp nytt innhold eller ei. Vi sørger for at nettsiden din fungerer som den skal og at du får den hjelpen du trenger.