Reklamekonsept

God reklame starter alltid med et overordnet konsept. Dette er den røde tråden som går igjen i reklamekampanjen, uavhengig av hvilke medier man bruker. Når et konsept er bestemt, utvikler vi de visuelle flatene man har behov for. Vi hjelper deg med idé og konseptutvikling, kreativ utforming på alle flater, annonsering, medieplan, gjennomføring av kampanjer og evaluering.

Innholdsmarkedsføring

Hvordan bygge langsiktige forhold og sterke relasjoner til kundene sine? Innholdsmarkedsføring handler om å lage nyttig og relevant innhold som engasjerer. Det bør være innhold som kundene har behov for og som de leter etter. Enten det er med bruk av tekst, bilder, video og animasjon. Vi hjelper deg med å planlegge, produsere og gjennomføre, slik at kundene velger å oppsøke deg, i stedet for omvendt.

Tekst

Trenger du tekster til nettsidene dine, nyhetsbrev, pressemeldinger eller annet for å få ut budskapet ditt? Det er mange gode grunner til å bruke en tekstforfatter, i stedet for å gjøre jobben selv. Vi hjelper deg ut i fra et nøytralt perspektiv, understreker poengene og tilpasser språket. Det handler ikke bare om hva du sier, men også hvordan du sier det. Vi finner din tone-of-voice.

Foto

Innhold og historiefortelling er helt avgjørende for engasjement. Bilder er ikke noe vi bare bør fylle opp kanalene med, slik at vi har noe annet å se på enn bokstaver. Bilder uten innhold kommuniserer like dårlig som ord uten innhold. Vi hjelper deg med å ta bilder tilpasset innholdet, til sosiale medier, enkle portrettbilder og produktbilder.

Video og animasjon

Video brukes stadig oftere i markedsføring, og all statistikk viser at det har en effekt. En videosak deles for eksempel tolv ganger mer enn en sak med kun tekst og bilder.
Vi kan tilby videosaker til bruk på nettsider, sosiale medier eller til innholdsmarkedsføring.

Vi tilbyr også korte animerte filmer. Disse filmene består gjerne av bevegelige illustrasjoner, tekst og annen grafikk, og er skreddersydd kundens behov. På denne måten kan du presentere bedriften, instruksjoner, produktet eller tjenestene dine på en effektiv og engasjerende måte.

Sosiale medier

Å lykkes med sosiale medier krever målrettet innsats. Det finnes en hel verden av målgrupper og et hav av muligheter i alle kanaler. Vi kan hjelpe deg med å planlegge, drifte og produsere tilpasset innhold (tekst, foto og video). Vi hjelper deg med å sette opp kampanjer, annonsere og analysere. Ønsker du å lære mer om sosiale medier, mulighetene og hvilke verktøy som finnes? Vi holder ulike kurs, foredrag og workshops i Sosiale medier.

PR

Hvordan bør saken vinkles for at det skal være interessant for media å publisere den? Trenger du noen å rådføre deg med for å håndtere pressen? Med vår erfaring fra mediebransjen kan vi hjelpe deg med å navigere i dette landskapet slik at du får fokus på de sakene som er viktige for deg, på en positiv måte.