Gå til hovedinnhold Gå til søk

Arktisk Filharmoni - Illustrasjoner

Arktisk Filharmoni har i flere år brukt illustrasjoner som en del av kommunikasjonen sin. Noen ganger er det vanskelig å finne et bilde som visualiserer forestillingen som skal settes opp. Da er det veldig greit å kunne lage en illustrasjon.

Vi elsker disse oppdragene, og magien fra en håndtegnet skisse til ferdig illustrasjon.

Vi har også laget visuell identitet, nettside og alt markedsmateriell til Arktisk Filharmoni. Ta en kikk på dette her.

  • Kunde Arktisk Filharmoni
  • Årstall 2020 - 2024

I forbindelse med juleballettene som Arktisk Filharmoni hvert år setter opp i Bodø og Tromsø, fikk vi det fantastiske oppdraget å lage illustrerte plakater til forestillingene.

Vårt oppdrag gikk ut på å få frem romantikken, dramatikken og julemagien i ballettene, og med det som utgangspunkt satte vår illustratør Morten i gang med research og skisser, for å finne det rette motivet. Tegningene er gjort for hånd, og deretter digitalisert.

Hvert år setter Arktisk Filharmoni opp en rekke barne- og familieproduksjoner. For å treffe målgruppen visuelt har vi utviklet en leken og barnevennlig versjon av identiteten.

Denne består av egne illustrasjoner, mer fokus på morsomme fargekombinasjoner og en tegnet versjon av logoen. Vi har i tillegg utviklet en egen font til disse arrangementene som vi har kalt Arktiske barn. Dette er en håndtegnet font basert på fonten Circular, som er primærfonten til Arktisk Filharmoni.

Opera Noir er to operaforestillinger som vi har illustrert materiell til. Her var briefen å skape en mørk og mystisk stemning inspirert av film noir og tegneserien Sin City.

Kontakt

Har du spørsmål rundt arbeidet? Ta gjerne kontakt!

Jofrid Bergslid

Morten Olufsen

Vi bruker informasjonskapsler for å tilby deg en bedre brukeropplevelse. Les personvernvilkår.