Gå til hovedinnhold Gå til søk

Polaris Eiendom

Polaris Eiendom er et nordnorsk eiendomsselskap som eier og drifter næringseiendom i de største byene i Nord-Norge. Gjennom tett samarbeid med leietagere og lokalsamfunnene hvor de er tilstede har de fokus på bærekraftige og attraktive bygninger og byrom.

Vi har vært så heldig å få jobbe med Polaris Eiendom helt fra de ble stiftet. Vi har utviklet den visuelle identiteten, kommunikasjonsstrategi, web og en del markedsmateriell. I tillegg har vi bidratt med PR og innholdsproduksjon.

Polaris Eiendom ønsket å bli oppfattet som ambisiøs, ansvarlig, vennlig og nordnorsk. Visuelt skulle de posisjoneres som moderne, menneskelig og litt eksklusiv.

Inspirasjonen til det visuelle konseptet og de to hjørnene som rammer inn logoen er hentet fra plantegninger som følger alle kontorer, bygninger og byrom.

Hovedfargene i profilen er to ulike grønnfarger. Det skal gjenspeile det bærekraftige fokuset som ligger i grunnmuren til Polaris Eiendom. Fonten er trivelig og moderne, og forsterker det menneskelige og nære.

Kontakt

Har du spørsmål rundt arbeidet? Ta gjerne kontakt!

Jofrid Bergslid

Morten Olufsen

Brita Bjørnbakk

Vi bruker informasjonskapsler for å tilby deg en bedre brukeropplevelse. Les personvernvilkår.