Gå til hovedinnhold Gå til søk

Merkevaren Narvik

Narvik står foran en rekke spennende muligheter i årene som kommer. Men mange regioner kjemper for å tiltrekke seg innbyggere, turister og nye arbeidsplasser. Skal valget falle på Narvik trenger vi en tydelig merkevare, og det har vi vært så heldige å få være med å skape.

Dette var et drømmeoppdrag for oss. Å få skape en merkevare og en identitet for byen vi er så glad i har vært utrolig morsomt. Den store entusiasmen blant alle som har vært involvert, og de gode tilbakemeldingene tar vi som et tegn på at vi har klart å gjenspeile det unike med Narvik i den visuelle identiteten.

  • Kunde Visit Narvik
  • Årstall 2023

Narviks merkevareplattform ble utviklet av Riktig Spor og Visit Narvik våren 2023 og er basert på styringsdokumentene Masterplan for Reiselivet, Strategisk næringsplan for Narvik Kommune og Kommuneplanens samfunnsdel. I tillegg ble det innhentet innsikt gjennom en innbyggerundersøkelse, 17 dybdeintervjuer og en stor workshop der både offentlig og privat næringsliv deltok.

Riktig Spor har også utviklet en logo og visuell identitet til den nye merkevareplattformen. Logoen er først og fremst Visit Narvik sin, men den skal også kunne brukes i fremtidige omdømmeprosjekter og rekrutteringskampanjer for hele Narviksamfunnet.

Visuelt konsept

Narvik ligger i møtet mellom fjord og fjell. Her møter en kompakt by rå natur, og en spennende jobb kan møte en aktiv fritid. Narvik har ekstreme kontraster, det er rått, brutalt og autentisk. Det visuelle konseptet handler om disse møtene.

Møter mellom mennesker, møter mellom rå industri og slående vakker natur.  Disse kontrastene og denne råskapen skal vi elske frem. Det er noe av det som er unikt med Narvik. Det visuelle konseptet finner du igjen i både logoen og de grafiske elementene, og det gir et rått, spesielt og unikt utrykk.

Kontakt

Har du spørsmål rundt arbeidet? Ta gjerne kontakt!

Jofrid Bergslid

Ingrid Helen Sørensen

Vi bruker informasjonskapsler for å tilby deg en bedre brukeropplevelse. Les personvernvilkår.