Gå til hovedinnhold Gå til søk

KRAFT

Kraft er et samarbeidsprosjekt mellom Bodø kommune og en rekke næringslivsaktører i nord.

Kraft er et senter for skaperkraft, drivkraft og bærekraft, som skal bidra til å sette Norge på kartet innen bærekraftig by og samfunnsutvikling. De skal være en pådriver og arena for innovasjon, nyetableringer, finansiering og nye måter å samarbeide på.

Dette var et spesielt prosjekt. Ikke bare fordi det er noe helt nytt i vår region, men også fordi det var uferdig. Dette skulle bli et samarbeidsprosjekt mellom Bodø kommune og fremtidige partnere; partnere som skulle være med å forme Kraft. Det visuelle måtte derfor være åpent, og romme ennå ukjente ideer. Det visuelle måtte også bidra til å gjøre Kraft forståelig og tydelig.

Kraft skal være en arena for samarbeid om bærekraft og fremtiden. Vi har derfor utviklet en identitet med fokus både på en leken og dynamisk arena, og det positive som skjer når forskjellige næringer samarbeider i stedet for å konkurrere.

Logoen består av symbol og navn. Symbolet er dynamisk og kan endre seg. Symbolet og navnet kan også skilles, sånn at symbolet blir hovedfokus.

Veggene i Kraft-bygget kan tas fra hverandre og skape nye former. Når disse formene møtes, skapes en ‘sweet spot’. Det betyr at i møtet mellom forskjellige former, skapes noe bedre. I Krafts tilfelle er det grønne løsninger som skapes, og sweet spot’en blir dermed grønn.

Kontakt

Har du spørsmål rundt arbeidet eller et spennende prosjekt på gang?

Vi bruker informasjonskapsler for å tilby deg en bedre brukeropplevelse. Les personvernvilkår.