Gå til hovedinnhold Gå til søk

Kunnskaps­base for kommuner i Salten

For å redusere antall henvendelser IKT-avdelingen i Bodø Kommune får på en månedlig basis, har vi hatt gleden av å utvikle en digital kunnskapsbase. Løsningen ble en internt fokusert portal-side som hjelper ansatte å enkelt finne svaret på sine problemstillinger.

Siden er kalt SAMKOS, og er utviklet for ansatte i samarbeidene kommuner i Salten. SAMKOS er bygget på WordPress som publiseringsverktøy, og tilbyr mye automatikk i form av smarte søk, nyheter, driftsmeldinger, og status-notifikasjoner.

Det ble også designet en enkel prosjektlogo basert på kundens egne farger, samt et sett med ikoner til bruk på nettsiden.

Søk og driftsmeldinger

Løsningen kommer med forslag til svar mens du søker, og undersider lastes automatisk inn før du besøker dem, slik at sidene lastes nesten umiddelbart.
Nye driftsmeldinger siden siste besøk markeres som en notifikasjon øverst i hovedmenyen, og sender også ut varsel til interne system.

Alle områdene har også ikoner for et gjennomført og konsekvent uttrykk på alle digitale flater.

Resultat

Resultatet er en rask og intuitiv nettside — både for daglig drift gjennom publisering, og for besøkende av siden. Antall henvendelser som må håndteres manuelt er kraftig redusert, slik at ressurser kan prioriteres annerledes.

Vi takker så mye for oppdraget!

Kontakt

Har du spørsmål rundt arbeidet eller et spennende prosjekt på gang?

Vi bruker informasjonskapsler for å tilby deg en bedre brukeropplevelse. Les personvernvilkår.