Gå til hovedinnhold Gå til søk

Lofoten Biomarine

Lofoten Biomarine holder til på Værøy, og i 2022 ferdigstilles en stor fabrikk. Her står bærekraft i førersetet, og Lofoten Biomarine skal være verdens første CO2-nøytrale produsent av marine proteiner og oljer. Dette får de til ved å etablere en sirkulær plattform for utnyttelse av restråstoff fra marine næringer.

Fargepaletten er hentet fra havet. Tre ulike nyanser av blått og en lys mintgrønn er valgt til å presentere bedriften. De blå tonene går fra mørk konservativ til fremtidspositiv lys blå. Den grønne fargen hinter til bedriftens miljø- og bærekraftsfokus, men med et moderne og optimistisk vink.

  • Kunde Lofoten Biomarine
  • Årstall 2021

Riktig Spor fikk i oppdrag å utvikle en visuell profil til selskapet. De ønsket seg en moderne, myk, men samtidig seriøs profil.

Med ønske om å være tydelig i kommunikasjonen falt valget på et stilrent navnetrekk og en ren og tydelig font. Symbolet er inspirert av ringer i vannet, dråper og bølger og danner en myk sirkel som illustrerer en sirkulær og vennlig næring som bryr seg om vår felles fremtid her på jorda.

Vi har valgt en tradisjonell seriffont til overskrifter, mens en moderne og åpen sansseriff er valgt til mengdetekst. Sammen gir de et rent og moderne uttrykk.

Profilelement

Bølgende linjer inspirert av hav i bevegelse er Lofoten Biomarines profilelement. Her ønsket vi å gi en hentydning til hav, hvor fabrikkens råstoff kommer fra.

Kontakt

Har du spørsmål rundt arbeidet eller et spennende prosjekt på gang?

Vi bruker informasjonskapsler for å tilby deg en bedre brukeropplevelse. Les personvernvilkår.