Gå til hovedinnhold Gå til søk

Salmon Center Gildeskål

Salmon Center Gildeskål er et visningsanlegg som tilbyr omvisning innendørs, etterfulgt av båttur ut til sjøanlegget hvor den daglige driften foregår.

Målet med senteret er å øke folks kunnskap om havbruk, og alt fra barnehager til bedriftsgrupper kan komme på besøk for å lære om lakseoppdrett og se forskning både i liten og stor skala.

Nye Salmon Center Gildeskål åpnet i fjor sommer, og fornyelsen har gitt besøksrekord – til tross for Covid-restriksjoner og ingen større arrangementer! Det kan du lese mer om her.

  • Kunde Salmon Center Gildeskål
  • Årstall 2021

I 2021 ønsket Salmon Center å fornye både utstillingen og identiteten for å skape et mer innbydende og moderne helhetsinntrykk. Samtidig ville de gi de besøkende en unik opplevelse.

Riktig Spor har bidratt med ny logo, visuell identitet og lekne illustrasjoner til utstillingen.

Illustrasjonene blir brukt til den nye utstillingen på visningsenteret. Illustrasjonene bidrar til å formidle kunnskap på en folkelig måte, og bidrar til vise stolthet over næringen og laksen.

En av de mest populære severdighetene på Salmon Center Gildeskål er et innendørs akvarium der laksen svømmer rundt deg i 360 grader. Den nye logoen har hentet inspirasjon fra dette akvariet, som representeres i de fem laksene som svømmer i ring.

Fargepaletten er sammensatt av flere blåfarger holder på det maritime uttrykket, samtidig som det finnes to andre farger for å skape mer kontrast og flere bruksområder.

Kontakt

Har du spørsmål rundt arbeidet eller et spennende prosjekt på gang?

Vi bruker informasjonskapsler for å tilby deg en bedre brukeropplevelse. Les personvernvilkår.