Gå til hovedinnhold Gå til søk

Artikkel

Designbanken – digital løsning for designmanual

Riktig Spors digitale designmanual Designbanken gir deg tilgang til den visuelle identiteten din på en enklere og mer intuitiv måte.

Når du introduserer en ny visuell identitet, er det viktig å implementere den raskt overalt for å styrke merkevaren. Den digitale designmanualen gir deg tilgang til hele din visuelle verktøykasse på en enkel måte – og sikrer konsekvent bruk av elementer som logo, farger, typografi og maler.

En designmanual gir klare retningslinjer for bruk av logo, farger, typografi og mer. Vi tilpasser oss det raskt skiftende visuelle landskapet ved å justere elementer som farger, fonter, logoer og grafikk mer regelmessig enn før. Dette holder våre kunder moderne og oppdaterte.

I Designbanken er logofiler, maler og grafiske elementer nedlastbare, enkelt systematisert etter bruksområde. Dette sikrer alltid tilgang til godkjente og oppdaterte filer, reduserer feil og holder identiteten korrekt.

skjermbilde av Bonord sin digitale designmanual

Bonords digitale designmanual.

Vi legger også inn alle fargene som koder, til bruk på både skjerm og ulike trykkemetoder. Det er enkelt å navigere seg rundt på siden i menyen som alltid ligger til venstre. På den måten slipper man å bla igjennom et stort filarkiv.

 

Skjermbilde av Økoråds digitale designmanual.

Økoråds farger med alle kodene man trenger til skjermbruk og ulike produksjonsmetoder

Fonter og regler for bruk av typografi samles tydelig, med link til nedlasting av fonten eller link til hvor man kan kjøpe lisenser.

Løsningen passer både for små bedrifter som vil ha identiteten sin samlet på et ryddig sted, men også for større selskaper med mange underavdelinger som trenger flere nivåer, og mer informasjon til brukerne av identiteten. Designbanken kan enten passordbeskyttes eller ligge åpent for alle.

Narvik kommunes digitale designmanual.

Narvik kommunes designmanual er stor og innholdsrik med flere nivåer med regler for kommunalområder og kommunale foretak, stiftelser og aksjeselskap.

Ønsker du å se demoversjoner av noen av de digitale designmanualene vi har laget, eller ønsker du å samle identiteten du allerede har i en digital designmanual i Designbanken vår? Ønsker du mer informasjon eller tilbud?

Ta kontakt med en av rådgiverne våre, som du finner her.

Status

Si hei til våre to nye medarbeidere i Mo i Rana!

Vi ønsker å gi en varm velkomst til vår nye medarbeider på Mo i Rana! Vi er begeistret for å ha de med på laget, og vi ser frem til å samarbeide og skape flotte resultater sammen. Velkommen til teamet!

Status

Vi tar bærekraft på alvor – nå er vi Miljøfyrtårn­sertifisert!

Vår satsing på bærekraft har naturlig resultert i økt fokus på miljøaspektet og FNs bærekraftsmål. Det er derfor gledelig å kunne fortelle at vi nå er sertifisert som Miljøfyrtårn.

Status

Nobl – ny totalkunde på Riktig Spor!

Nobl er pilotkunde på Riktig Spors bærekraftsatsing.

Vi bruker informasjonskapsler for å tilby deg en bedre brukeropplevelse. Les personvernvilkår.