Gå til hovedinnhold Gå til søk

Artikkel

Er bedriften din synlig nok på sosiale medier?

Hvor god er du på å publisere, optimalisere, kommunisere og vise frem bedriften din på sosiale medier?

Å være aktiv på sosiale medier krever både tid og innsats. Det er ikke bare å publisere et innlegg med tekst og bilde – du skal svare på kommentarer, følge med på trendene og ikke minst ha målgruppe, strategi og budskap i bakhodet.

Vi vet at mange bedrifter ønsker å være synlige og tilgjengelige på sosiale medier. Det er på sosiale medier de fleste bedrifter knytter bånd med kundene og bygger merkevare. Vi vet også at mange bedrifter sliter med å få til sosiale medier, for å oppnå de resultatene de ønsker – og det er her vi i Riktig Spor kan hjelpe.

Du kan stole på oss for den hjelpen du trenger. Vi jobber sammen med deg for å planlegge og gjennomføre på en god og effektiv måte. Vi har lang erfaring med å drifte sosiale medier for flere av våre kunder.

Vi kan Facebook, Instagram, TikTok, Snap og LinkedIn, så uansett hvilken plattform din bedrift er, eller ønsker å være, på, så kan vi hjelpe!

Status

Si hei til våre to nye medarbeidere i Mo i Rana!

Vi ønsker å gi en varm velkomst til vår nye medarbeider på Mo i Rana! Vi er begeistret for å ha de med på laget, og vi ser frem til å samarbeide og skape flotte resultater sammen. Velkommen til teamet!

Status

Vi tar bærekraft på alvor – nå er vi Miljøfyrtårn­sertifisert!

Vår satsing på bærekraft har naturlig resultert i økt fokus på miljøaspektet og FNs bærekraftsmål. Det er derfor gledelig å kunne fortelle at vi nå er sertifisert som Miljøfyrtårn.

Status

Nobl – ny totalkunde på Riktig Spor!

Nobl er pilotkunde på Riktig Spors bærekraftsatsing.

Vi bruker informasjonskapsler for å tilby deg en bedre brukeropplevelse. Les personvernvilkår.