Gå til hovedinnhold Gå til søk

Helgeland Museum

Helgeland Museum har 18 ulike avdelinger fordelt over hele Helgeland, og hele 27 besøkssteder. Gjett om jubelen sto i taket i byrået da vi vant anbudet med å lage nye nettsider til dem.

I dette prosjektet startet vi med et omfattende innsikts- og strukturarbeid. Det var mye informasjon som skulle sorteres, mange målgrupper som skulle bruke siden,  så logikken på nettsiden måtte være intuitiv. Når dette var godkjent ble nettsiden designet i tråd med kundens profil, og deretter programmert opp i WordPress.

Denne jobben ble premiert med gull i klassen identitet under Gallaria på Mo i Rana i 2022. Det er vi svært stolte av, og juryens begrunnelse varmer oss om hjertet:

«Helgeland Museum hadde en klar målsetting for lansering av ny nettside. Den skal presentere museet på en god og informativ måte, samt formidle kunnskap, besøkssteder og aktiviteter godt. Nettsidene oppfyller kravene på en overbevisende måte og setter utstillinger og aktiviteter i fokus. Med en dempet fargepalett og en gjennomført god bruk av typografi, fremstår Helgeland Museum som en troverdig avsender med diskret eleganse. Dette er godt håndverk.»

Vi sier bare tusen takk for oppdraget.

Kontakt

Har du spørsmål rundt arbeidet eller et spennende prosjekt på gang?

Vi bruker informasjonskapsler for å tilby deg en bedre brukeropplevelse. Les personvernvilkår.