Gå til hovedinnhold Gå til søk

Narvik Kulturhus

I en by som Narvik, hvor historien og fremtiden møtes, er kulturtilbudet essensielt. Det binder sammen generasjoner, skaper dialog og gir rom for refleksjon og underholdning. Narvik Kulturhus er ikke bare et bygg; det er et hjerte i byen, et sted hvor folk kommer sammen for å dele opplevelser og vokse.

Ved å gi Narvik Kulturhus en fornyet visuell identitet og digital tilstedeværelse, håper vi i Riktig Spor å ha bidratt til å styrke denne viktige institusjonens plass i samfunnet. Vi er stolte av å ha vært en del av denne reisen og ser frem til å se hvordan Narvik Kulturhus fortsetter å berike livene våre.

Digital Transformasjon

Nettsiden ble vår digitale scene. Vi ønsket å skape en plattform som var like levende og engasjerende som de forestillingene og arrangementene kulturhuset huser. Med en intuitiv navigasjon og engasjerende innhold, ønsket vi at hver besøkende skulle føle kulturens pulsering gjennom skjermen.

Modernisering med Mening

Med respekt for den gamle logoens sjel, begynte vi å skissere en ny retning. Målet var å skape en logo som var moderne, men som samtidig beholdt kjernen av det kulturhuset står for. Vi lekte med linjer, former og farger, alltid med et øye på fortiden.

En visuell ode til Narviks kulturliv

I Riktig Spor har vi vevd sammen drømmer og realitet i en plakatserie for Narvik Kulturhus. Hver plakat er en invitasjon til en verden av musikk, dans og teater, designet for å vekke nysgjerrighet og begeistring for det rike kulturlivet i Narvik.

Kontakt

Har du spørsmål rundt arbeidet eller et spennende prosjekt på gang?

Vi bruker informasjonskapsler for å tilby deg en bedre brukeropplevelse. Les personvernvilkår.