Gå til hovedinnhold Gå til søk

Studio Jackson

Hva får du hvis du blander selvutvikling og skrivekurs med en dæsj av åndelighet? Studio Jackson tilbyr både skrivekurs og businesskurs med fokus på selvutvikling og å få jobben gjort. Forfatter og gründer Ida Jackson, blant annet kjent for Brillebjørn-serien, beskriver Studio Jackson med følgende tre ord: direkte, drøyt og djervt. Kursene passer med andre ord for deg som vil få et kraftig dytt i riktig retning, og vil høre det slik det er.

  • Kunde Studio Jackson
  • Årstall 2023

Problemstilling

Studio Jackson kontaktet oss med et ønske om å utvikle en visuell identitet til deres merkevare. I første møte med kunden kom det fram at de ønsket seg en identitet som utstrålte eksklusivitet, samtidig som den var litt «quirky» og gjerne med et spirituelt preg – uten å utelukke mennesker som ikke er åndelige av seg.

Løsning

Resultatet ble en eksklusiv men samtidig leken identitet, hvor vi har hentet inspirasjon fra tarot-estetikken og symbolikk. Tarot-kort er noe Ida bruker aktivt i Studio Jacksons kurs. Kort fortalt handler denne symbolikken blant annet om å oppleve en ny start i sitt profesjonelle liv, og det å få veiledningen som trengs for å kunne oppnå sitt fulle potensiale. Det er dette vi ønsket å få fram i den nye visuelle identiten. Med elegante skrifttyper, lekne fargekombinasjoner og detaljer inspirert av åndelighet, kom vi frem til en identitet som kunden kunne kjenne seg igjen i – akkurat passe quirky, kul og annerledes, samtidig som de kommuniserer kunnskap og kompetanse.

Kontakt

Har du spørsmål rundt arbeidet? Ta gjerne kontakt!

Rasmus Vikan

Vi bruker informasjonskapsler for å tilby deg en bedre brukeropplevelse. Les personvernvilkår.