Gå til hovedinnhold Gå til søk

Nettsider for SHMIL

SHMIL er renovasjonsselskapet på Søndre Helgeland, som sørger for at avfall kan gjøres om til nye råvarer. I 2023 renoverte de sin egen profil, og i den forbindelse var det også nødvendig og oppgradere nettsiden. Vi har vært så heldig å få jobbe med SHMIL i hele denne prosessen.

 

Alle nettsideprosesser starter med et godt grunnarbeid. I tett samarbeid med SHMIL, utarbeidet vi et strukturkart for hele nettsiden. Stikkordene var forenkling, tydelighet og god navigasjon. De viktigste funksjonene på nettsidene er løftet fram, og gjort lett tilgjengelig for besøkende.

Tømmekalenderen er tilgjengelig gjennom nettsiden, og lar besøkende finne sin kalender for året ved et enkelt adresse-søk. Løsningen henter informasjon fra SHMILs interne systemer, slik at den alltid er oppdatert, uten behov for manuell administrering.

Brukere kan selv printe ut sine egne kalendere til eget bruk, og får samtidig rask tilgang til nedlasting av app og annen nyttig informasjon.

SHMIL har flere gjenvinningsstasjoner, og holder dem oppdatert i flere kanaler. Siden de uansett holder Google oppdatert, kan nettsidene automatisk hente ut relevante åpningstider. Dette reflekteres på hver gjenvinningsstasjon på nettsidene, og gir besøkende oppdaterte åpningstider to uker framover i tid.

For å avlaste kundesenteret har ofte stilte spørsmål blitt løftet opp og fram på nettsiden. Denne informasjonen blir oppdatert fortløpende, slik at besøkende alltid finner nyttig og relevant informasjon.

Spørsmålene lagres sentralt, slik at de kan brukes overalt på sider og artikler, og kun oppdateres en gang om nødvendig. På denne måten unngår SHMIL å oppdatere utallige sider når retningslinjer og informasjon endres.

Resultat

Som et resultat av arbeidet har SHMIL en ny nettside tilpasset sine behov for å opplyse og dele nyttig informasjon raskt og uten friksjon. Gjennom å koble flere systemer sammen, kan de enkelt oppdatere informasjon få plasser, og samtidig få dette reflektert i kanaler som Google og egne nettsider.

Vi takker så mye for oppdraget!

Kontakt

Har du spørsmål rundt arbeidet? Ta gjerne kontakt!

Jofrid Bergslid

Magnus Skare

Vi bruker informasjonskapsler for å tilby deg en bedre brukeropplevelse. Les personvernvilkår.