Gå til hovedinnhold Gå til søk

Artikkel

Her er Riktig Spors nye prosjektleder

Nå styrker vi teamet i Narvik. Fra midten av januar starter Hege K. Bjørnå som ny prosjektleder i Riktig Spor Narvik. Hun kommer fra stillingen som markedsrådgiver ved UiT Narvik.

Blant oppgavene som venter henne er drift og planlegging mot sosiale medier, produsere innhold og å lede store og små prosjekter. Vi gleder oss veldig til å tilby denne kompetansen lokalt i Narvik, og Hege blir et flott tilskudd til teamet vårt.

– I Riktig Spor er det et stort kreativt fagmiljø som jeg gleder meg veldig til å bli en del av. Jeg er også en person som er glad i folk, så jeg gleder meg også veldig til å bli kjent med kundene, sier Hege.

Selv om mange byråer lenger sør i landet sliter med inntjeningen, har Riktig Spor Narvik levert nok et solid år økonomisk.

– Nå er ikke tallene ferdige men det ser bra ut. Det er fortsatt brukbar fart i næringslivet her, og vi har bygget opp en solid base med kunder her i Narvik, sier daglig leder og eier Brita Bjørnbakk

– Hege var en ekstremt god kandidat. Jeg vil si at det er et av beste intervjuene vi noensinne har gjort, og det sier ikke lite, fortsetter Brita

Hege har bakgrunn som lærer. Oslo-jenta er også godt akklimatisert. Hun tilbragte nemlig flere år i Vadsø, før hun flyttet sørover til Narvik. Hun er gift med Emil og mamma til småtrollene Tiril og Herman.

– Vi har familie i Ballangen. Når vi ønsket å bo i nord, ble Narvik et helt naturlig sted å søke seg til, forteller hun.

Den aktive familien trives godt, med bolig midt i Fagernesfjellet.

– Jeg synes det er en flott by å bo i. Det er kort vei til friluftsliv og opplevelser. Og nå skjer det utrolig mye spennende i byen, sier hun.

Vi gleder oss veldig til å få Hege på plass! Hun styrker teamet, og vi har mange spennende prosjekter på blokka inn mot 2024. Målet vårt er å bidra med vår kompetanse der vi kan, og med en så dyktig prosjektleder på laget står vi enda sterkere.

Velkommen på Riktig Spor Hege!

Status

Vi tar bærekraft på alvor – nå er vi Miljøfyrtårn­sertifisert!

Vår satsing på bærekraft har naturlig resultert i økt fokus på miljøaspektet og FNs bærekraftsmål. Det er derfor gledelig å kunne fortelle at vi nå er sertifisert som Miljøfyrtårn.

Status

Nobl – ny totalkunde på Riktig Spor!

Nobl er pilotkunde på Riktig Spors bærekraftsatsing.

Vi bruker informasjonskapsler for å tilby deg en bedre brukeropplevelse. Les personvernvilkår.