Gå til hovedinnhold Gå til søk

7. Himmel

Alle bodøværinger med respekt for seg selv kjenner godt til 7. Himmel. I mange år har de gjort livene våre bedre gjennom sine tilbud innen hudpleie, massasje og spa.

7. Himmel har 20 års erfaring, høy kompetanse og er svært opptatt av å levere kvalitet. De ville fornye profilen sin, samtidig som logoen skulle beholdes. De ønsker å fremstå moderne, eksklusiv, myk og personlig. For det skal være en opplevelse å besøke 7. Himmel. Vi har derfor utviklet en profil som er både enkel og elegant. Vi har brukt nydelig papir og gullfolie for å få frem det eksklusive, og en nedtonet og naturlig fargepalett for å uttrykke det naturlige og personlige.

Et designelement som går igjen, er stjerna. Denne er satt sammen av flere M-er fra logoen, og kan brukes både alene og som mønster.

Vi har designet prislister, mappe og gavekort. Prislistene og gavekortet passer perfekt i mappa, som igjen legges i gullkonvolutter. Vi tør påstå at alle blir glade for en så fin gave, i en så vakker innpakning.

Vi har også utviklet ny webside. Her var utfordringen å gjøre behandlingsmenyen så enkel som mulig, slik at kundene forstår hvilke behandlinger som tilbys på de forskjellige avdelingene. Her er også profilen benyttet, og resultatet er en elegant og oversiktlig webside som selvfølgelig er responsiv.

Kontakt

Har du spørsmål rundt arbeidet eller et spennende prosjekt på gang?

Vi bruker informasjonskapsler for å tilby deg en bedre brukeropplevelse. Les personvernvilkår.