Gå til hovedinnhold Gå til søk

Arne Brimi

I dag blir Arne Brimi sett på som en av Norges aller beste kokker – og en som vet å verdsette norsk tradisjonsmat, lokale råvarer og kultur. Arne var et kjent fjes på TV på slutten av 90-tallet etter suksessen med «Gutta på tur».

Men i dag har populariteten rundt TV-kokker falt og blitt tatt over av matbloggere, matinfluencere og kokker som hovedsakelig kommuniserer og bygger opp omdømmet sitt på sosiale medier.

Kan Norges største TV-kokk bli Norges største matinfluencer?

Dette har Riktig Spor gjort for Arne Brimi:

  • SoMe-strategi
  • Innholdskonsepter
  • Publiseringsplan
  • Innholdsproduksjon
  • Drift av instagramkonto
  • Annonsering i sosiale medier

I denne prosessen har vi hovedsakelig produsert og publisert innhold for Arne Brimi, med fokus på å tilpasse det til målgruppen på 35 år og eldre.

Vi har lagt vekt på å skape innhold som føles autentisk og som om Arne selv sto bak det. Dette har involvert grundig research og analyse av Arne Brimis stil og merkevare, samt å lage innhold som samsvarer med hans verdier og interesser.
Alt som publiseres reflekterer hans personlighet og ferdigheter på en autentisk og engasjerende måte.

En viktig suksessfaktor for budskapene og statusene våre, er at de inneholder informasjon om hva som presenteres, hvordan det skal benyttes og hvorfor dette er viktig. Lidenskapen til matlaging, tradisjoner og naturen skal være til stede i all kommunikasjon.

Målet har vært å engasjere og informere målgruppen, samtidig som vi har opprettholdt Arnes unike stemme og merkevareidentitet. Hovedbudskapene i kommunikasjonen omhandler temaene tradisjonsmat, moderne kjøkken, lidenskap, lokale råvarer og naturens råvarer.

Målet var 10.000 følgere ved utgangen av 2022. Dette målet ble nådd allerede i september.

9. august 2023 bikket Arne Brimi 100.000 følgere på sin Instagram-profil.

Vi har bidratt til at Arne Brimi har funnet sin stemme på sosiale medier, og hans tilstedeværelse har blitt en inspirerende kilde for matentusiaster over hele landet. Vi er stolte av vår innsats for å bygge opp Arnes merkevare som en ekte influencer, og vi ser frem til å fortsette å følge hans kulinariske reise på Instagram.

Kontakt

Har du spørsmål rundt arbeidet eller et spennende prosjekt på gang?

Vi bruker informasjonskapsler for å tilby deg en bedre brukeropplevelse. Les personvernvilkår.