Gå til hovedinnhold Gå til søk

Handels­stedet Forvik

Handelsstedet Forvik ligger vakkert til i Vevelstad kommune på Helgeland, en liten times kjøring nord for Brønnøysund. Her driver Hanne Birgitte Arntzen kaffebrenneri, kafé, restaurant og overnattingssted. Handelsstedet ble etablert i 1792, og har vært eid og drevet av familien Arntzen i fire generasjoner.

Etterspørselen er stadig økende. Hanne så derfor behovet for å få utviklet en visuell identitet og en webside som ivaretar handelsstedets historie, og samtidig omfatter kaffeutvalget.

Riktig Spor har utviklet nye logoer til kaffebrenneriet og til selve handelsstedet. Typografien er utviklet for å være enkel i bruk, samtidig som den er tradisjonsrik og tidløs. Vi har tatt fram både blyanten og malerskrinet i jobben med dette. Handelsstedet blir vist fram med en tradisjonell strektegning, og vi har malt en egen bakgrunn med vannmaling, som på den ene siden skal uttrykke tradisjon, og på den andre fremheve nærheten til havet.

Hver kaffesort har fått sin egen fargekode, og paletten er nedtonet og dus for å gjenspeile det tidløse. For å gjøre jobben med å pakketere kaffen enklere for Hanne og de andre på kaffebrenneriet, er det valgt en løsning med ett design på kaffeposene, og egne etiketter for hver kaffevariant som så klistres på posene. Ved å gjøre det på denne måten blir sortimentet mer fleksibelt, da det er mye enklere, rimeligere og raskere å produsere kun nye etiketter.

Vi takker for et spennende oppdrag, og ønsker Hanne og de andre på Handelsstedet Forvik lykke til med kaffesalget.

Kontakt

Har du spørsmål rundt arbeidet eller et spennende prosjekt på gang?

Vi bruker informasjonskapsler for å tilby deg en bedre brukeropplevelse. Les personvernvilkår.