Gå til hovedinnhold Gå til søk

Nordland Musikkfest­uke

Nordland Musikkfestuke er en musikkfestival i Bodø med fokus på klassisk musikk. Men også jazz, folkemusikk, teater, dans, pop og rock har sin plass i festivalen. Musikkfestukas mål er å gjøre klassisk musikk tilgjengelig for alle gjennom store opplevelser i utradisjonelle arenaer. Vi har fått se en av verdens beste pianister på Keiservarden, kjente og kjære artister på Nyholmens Skandse med Hurtigruta som kulisse, og klassisk fyrverkerikonsert i Bodøsjøen med svaberg og hav i bakgrunnen. Det kalles klassisk nordnorsk.

Riktig Spor og Nordland Musikkfestuke startet samarbeidet og ferden mot ny identitet og webside i starten av 2017. Gjennom en grundig prosess kartla vi behov, utviklet merkevareplattform og landet på konseptet, som handler om musikken og naturen. Den konseptuelle ideen bak det visuelle er at musikken får naturen til å bevege seg. Og ser vi nært nok på naturen finner vi musikk.

Det bærende visuelle elementet er en abstrakt rødsildre. Rødsildren er Nordlands fylkesblomst, og vokser både på fjellet og langs kysten. Den er den nordligst voksende planten i verden, og den er både robust, vill og vakker – akkurat som Bodø og Nordland Musikkfestuke. Rødsildren er bygget opp av lydbølger, og identiteten har mange muligheter for bruk.

Nordland Musikkfestuke har mange flater, så identiteten må fungere på alt fra visittkort og brevark til plakater, annonser, avis og store flagg. Vi har også utviklet ny webside.

Kontakt

Har du spørsmål rundt arbeidet eller et spennende prosjekt på gang?

Vi bruker informasjonskapsler for å tilby deg en bedre brukeropplevelse. Les personvernvilkår.